ARTHASCOPE ADVISORY BOARD

Mød ArthaScopes
advisory board

Vi har siden 2017 arbejdet tæt sammen med vores eksterne advisory board, der besidder en unik erfaring og indsigt inden for samtlige aktivklasser.

 

De bidrager bl.a. til en sikring af, at der ikke overses aktivklasser eller bevægelser i markedet, som vi burde investere i, ligesom vi i den løbende dialog drøfter, hvad vi ikke bør investere i.

 

ArthaScopes advisory board er udelukkende rådgivende, men som følge af den erfaring, som de enkelte medlemmer besidder, har det siden etableringen i 2017 skabt et godt bidrag til udvælgelsen af aktivklasser.

 

Med det betydelige merafkast, som der er skabt, kan dets virke ikke undervurderes.

Advisory board

FORMAND
MEDLEM
MEDLEM

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os

Kontaktinfo

ADRESSE

Artha Kapitalforvaltning A/S
Strandvejen 58, 2900 Hellerup
Cvr.nr: 31 85 30 44

ÅBNINGSTIDER

Man-Fre : 8.00 – 17.00
Weekender: efter aftale

KONTAKT

Telefon: +45 70 25 00 05
info@arthascope.dk

Peter K. Lindegaard

Peter K. Lindegaard er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og arbejder i dag som Head of Listed Investments i Industriens Pension.

Han har mangeårig erfaring fra ledelsesposter i den internationale finansielle sektor med kernekompetencer inden for primært kapitalforvaltning og aktivallokering.

Peter Lindegaard har tidligere varetaget ledelsesposter i bl.a. Danica Pension og Nordea Group.

Kontaktoplysninger

Email: a.fabild@gmail.com

Tlf. 20 60 65 12

Daniel W. Probst

Daniel W. Probst er uddannet cand.merc.fir. fra Copenhagen Business School, hvor han også fungerer som ekstern lektor. Han arbejder i dag som aktiechef i Realdania.

 

Daniel W. Probst har tidligere haft en række poster i den finansielle sektor, herunder bl.a. som analysechef i Gudme Raaschou, chefstrateg i Alfred Berg Asset Management og Investment Manager i TryghedsGruppen.

Kontaktoplysninger

Email: a.fabild@gmail.com

Tlf. 20 60 65 12

Mads Skaaning

Mads Skaaning er uddannet cand. merc. fir. fra Copenhagen Business School og arbejder i dag som obligationschef i PKA.

 

Hans kernekompetencer ligger inden for obligationer, herunder struktureret kredit og alternative investeringer.

 

Mads Skaaning har tidligere haft investeringsansvarlige poster som Chief Portfolio Manager hos Danske Capital og ansvarlig for kreditinvesteringer i SEB Pension.

Kontaktoplysninger

Email: a.fabild@gmail.com

Tlf. 20 60 65 12

Thomas Beltner

Thomas er kundedirektør i ArthaScope og har som primære opgaver at være sparringspartner for vores kundedirektører og samtidig ansvarlig rådgiver for en række kunder.

 

Thomas spiller ligeledes en afgørende rolle i at udvikle ArthaScopes samlede kunde- og formuerådgivning og optimere den på bedst mulig vis.

 

Thomas har mange års erfaring fra den finansielle verden, hvor han både har været rådgiver og leder og har beskæftiget sig med salg, forretningsudvikling, strategi og økonomi.

 

Inden skiftet til ArthaScope var han investeringschef i Arvad Finanshus. Oprindeligt er han bankuddannet i Danske Bank, hvor han i sin tid begyndte som elev og siden blev trainee og investeringsrådgiver.

 

Som person er Thomas empatisk, imødekommende og beslutningsdygtig og i besiddelse af et stort overblik og en god hukommelse godt hjulpet på vej af god forståelse for både tal og sprog.

 

Det hjælper også på den faglige kompetence, at han har en stor interesse for privatøkonomi og derfor er vant til at holde sig velorienteret om økonomiske forhold og samfundsudviklingen i øvrigt.

 

I fritiden er Thomas en entusiastisk golfspiller, ligesom han ynder at spænde skistøvlerne, når muligheden byder sig.

Kontaktoplysninger

Email: tb@arthascope.dk

Tlf. 54 34 76 70