Artha Orangerierne P/S er en del af et udviklingsprojekt på sidste uudnyttede grund på Flyvestation i Værløse. På grunden opføres fire eksklusive blokke af 32 lejligheder med fælles tagterrasser. Bofællesskabet kommer til at ligge i området kaldet Sydlejren, som er den sydlige del af flyvestationen. Køberne af lejlighederne har selv mulighed for at sætte deres præg på indretning og kvalitet af materialer, hvilket gør lejlighederne meget attraktive for købere, der vægter eksklusivitet og personlighed.

 

Flyvestation Værløse har siden 2006 været under udvikling og de første boliger blev færdige i 2007. Projektet er beliggende i Værløse kommune tæt på landsbyerne Jonstrup og Måløv. Der er gode muligheder for indkøb i nærområdet samt gode forbindelser til København via offentlig transport fra Måløv.

 

Området ligger klos op ad flyvestationens rekreative og naturskønne områder. Landingsbanen er åben for offentligheden og benyttes hovedsageligt af rullemotionister. En af de gamle hangarer på flyvestationen er omdannet til et fælleshus for beboere i området og er indrettet med badmintonhal, stort fælles lokale samt diverse andre faciliteter. Området på selve flyvepladsen er fredet og ejet af Naturstyrelsen, hvorfor det forbliver ubebygget og naturskønt.

 

Fakta

  • Samlet aktiekapital: 24.000.000 kr.
  • Investeringsår: 2020
  • Artha selskab: Artha Orangerierne P/S
Overblik