Brønds3

Artha Brønsholm P/S ydede i 2017 et ansvarligt lån til en projektudvikler til at gennemføre et projekt på Brønsholm Eng. Projektet kuldsejlede i slutningen af 2018, hvorfor Artha overtog projektet i samarbejde med Falk-Rønne & Kierkegaard. Projektet udviklede sig derfor fra et lånefinansieringsprojekt til et udviklingsprojekt. Artha har i samarbejde med Falk-Rønne & Kierkegaard indgået totalentrepriseaftale, finansieringsaftaler samt forhåndssolgt ejendommen til en større norsk investeringsbank.

 

Brønsholm Eng er lokaliseret i udkanten af Kokkedal. På engen skal der opføres alt 16.627 m2 attraktive og moderne boliger bestående af 136 rækkehuse i henholdsvis 1,5 og 2 etager. Boligområdet er tæt-lav bebyggelse med en mindste grundstørrelse på 160 m2. Intentionen med boligområdet har været at opnå en fælles identitet i form af rækkehusbebyggelse udført i klynger af varierende antal huse og størrelse, og samtidig skabe en variation fra delområde til delområde i form af udformning og materialevalg.

 

Brønsholm Eng ligger på kanten mellem by og land, tæt på marker og natur og med grønne vidder mod vest. Brønsholm Landsby ligger mod syd og Kokkedal by mod øst. Boligområdet ligger i let kuperet terræn med både eng og sø, og bebyggelsen er tilpasset det nuværende terræn og stedets natur.

 

Fakta

  • Samlet aktiekapital: 33.000.000 kr.
  • Investeringsår: 2017
  • Artha selskaber: Artha Brønsholm P/S