Hvorfor ArthaScope?

ArthaScope er Danmarks førende multi-family office. Vi er en kundeejet og uafhængig forvalter, der altid er medpart i investeringerne. Hos ArthaScope er din succes vores succes.

Hvorfor ArthaScope?
  • Vi er de bedste i Danmark til formuebevarelse, og det kan vi dokumentere via den bedste Sharpe ratio (afkast i forhold til risiko)

  • Vi tilbyder ArthaScopes kunder en unik investeringsstrategi, som ikke udbydes af andre kombineret med godt finansielt købsmandsskab

  • Vi tilbyder uafhængig rådgivning og forvaltning af din formue. Dette inkluderer 100% gennemsigtighed og interessesammenfald med vores kunder. Vi er ejet af vores kunder og medarbejdere
  • Vores ønske og målsætning er at give økonomisk tryghed og sikkerhed til vores kunder og deres arvinger

  • Vi giver dig adgang til særlige investeringer med unikke afkast- & risikoforhold

 

  • Vi investerer selv i det samme som vores kunder. Vi har hånden på kogepladen

Uafhængighed

Det er vores erfaring, at mange kunder primært har produkter udbudt eller formidlet af det pengeinstitut, hvor de har depot.


Det er meget naturligt, at en rådgiver anbefaler sine egne produkter. Når man handler i en forretning, der selv udbyder et bestemt mærke, får man ikke anbefalet et andet.


For ArthaScope betyder uafhængighed, at vi benytter produkter fra mange forskellige leverandører, fordi den samme leverandør aldrig er bedst til alle aktivklasser. På den måde får vores kunder mest muligt afkast for samme risiko/budget.

 

Omkostninger

ArthaScopes uafhængighed medfører samtidig, at vi altid stræber efter at minimere de direkte og indirekte omkostninger. Som kunde hos ArthaScope har du allerede tjent de første penge blot ved at lade os forhandle mere fordelagtige vilkår på eksempelvis depotgebyrer, kurtagesatser og lån.

 

I modsætning til et pengeinstitut tjener ArthaScope ikke penge på at handle, hvorfor produkter kun handles, hvis det øger det forventede afkast.

 

ArthaScopes medarbejdere og ejere investerer selv via Artha Invest, Artha Selection eller ArthaScope, hvilket tydeliggør de fælles interesser mellem ArthaScope og dets kunder, da kundernes succes ligeledes bliver ArthaScopes succes.

 

Hos ArthaScope bliver der lagt stor vægt på gennemsigtighed, hvilket gælder for både afkast og omkostninger. Vi har ingen skjulte gebyrer, og er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Morning News

Daglig opdatering og gode råd fra Artha tilmeld dig her: