ARTHASCOPE KARRIERE

Vi tilbyder dig en spændende og varierende hverdag med en verden af muligheder.

ArthaScope er kendetegnet ved fladt hierarki, således man tydeligt mærker nytteværdien af sine arbejdsopgaver. Hos ArthaScope bliver man ikke blot en møtrik i en stor maskine.

ARTHASCOPE KARRIERE

En karriere hos os

Vi har siden 2009 udfordret markedet med vores eftertragtede Artha Invest-porteføljer samt vores skræddersyede investeringsprojekter i Artha Selection.

 

I den periode har vi været arkitekterne bag talrige opkøb og succesfulde turnarounds.


Og siden foråret 2024 har det været med Scope Investment om bord under navnet ArthaScope efter fusionen af de to virksomheder.


Med en karriere hos ArthaScope bliver du derfor en del af et stærkt team med nogle af Danmarks skarpeste investeringsanalytikere og -rådgivere.


Med personlig indlevelse og forståelse for kundens risikoprofil søger vi altid at tilbyde den rigtige forretning i tråd med husets filosofi om godt købmandskab.

Det har gjort ArthaScope til et naturligt førstevalg blandt kræsne kunder, der ikke ønsker at gå på kompromis.

ARTHASCOPE KARRIERE

Vores kultur & værdier

I ArthaScope har vi en klar vision om, at vi skal vokse med vores medarbejdere, og vores medarbejdere skal vokse med os. Vi er på en vækstrejse, der kun lige er begyndt. Du får hurtigt ansvar, og når du yder en mærkbar forskel for vores kunder, skal du også selv kunne mærke det.


Faktisk udspringer navnet Artha fra hinduismen, hvor rigdom uden grådighed er en dyd. For med stor velstand har man mulighed for at gøre en stor forskel. En værdi vi dagligt efterlever, for vi ved, at værdier uden handling kun er ord på papir.

Vores vision

Med en karriere i ArthaScope bliver du en del af stærkt hold, som ved, at kundepleje går hånd i hånd med fremgang og vækst. Vi er en god blanding af erfarne og yngre kræfter, som lægger vægt på at gøre hinanden bedre og have det godt sammen på arbejdet.

I vores domicil i Tuborgbygningen i Hellerup er stemningen altid afslappet og professionel. Desuden afholder vi hvert år en række medarbejder- og kundearrangementer, som du altid vil være en naturlig del af.

ArthaScope Facts

40 GLADE KOLLEGAER

FLERE ÅRLIGE MEDARBEJDER-ARRANGEMENTER

FLADT HIERARKI

DOMICIL I TUBORG HAVN

KUNDEEJET AF 200+ AKTIONÆRER

22,5 MIA. UNDER FORVALTNING

Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter spændende talenter eller rutinerede kræfter, der vil være med på ArthaScopes vækstrejse. Hvis du er på udkig efter nye udfordringer og har modet til at være en del af denne rejse, er du meget velkommen til at række ud til os.