Artha Hornbæk Hotel P/S har ydet et lån til ejendomsudvikleren COPI Group ApS. COPI Group ApS anvender lånet til at ombygge og renovere den eksisterende ejendom til et femstjernet badehotel. Ejendommen blev oprindeligt opført i 1935 som et badehotel, men dets nuværende anvendelse er hospital. Ejendommen skal som følge heraf gennemgå en omfattende ombygning og renovering, hvor man bevarer det udvendige look, som bærer præg af det oprindelige badehotel.

 

Hotellet vil blive drevet af Independent Hospitality Associates (IHA), som er en organisation med en dokumenteret track record inden for etablering og drift af luksushoteller i Europa, herunder d’Angleterre i København. IHA’s ekspertise inden for hotelledelse og evnen til at imødekomme de mest krævende gæsters behov er en afgørende faktor for at sikre, at hotellet realiseres med succes.

 

COPI Group ApS er ejet og drevet af søskendeparret Jesper og Maria Brunander samt investeringsdirektøren Peter Julius Jensen. COPI er stiftet i 2011 med speciale inden for ejendomsudvikling primært i det centrale København. Siden stiftelsen har fokus været på investering og udvikling af større ejendomme, som har haft et historisk præg på omgivelserne. COPI har haft med forskellige typer af udviklingsejendomme, hvilket indebærer både udlejningsejendomme, erhvervsejendomme, studenterboliger samt luksuriøse ejerlejligheder. COPI har udviklet ejendomme og projekter tilsammen for over 360.000 kvadratmeter med en kombineret værdi på mere end 10,6 mia. kr. Senest har COPI bygget en portefølje for Lars Larsen gruppen, hvilket blev solgt til en markedsværdi på 6 mia. kr.

 

Fakta

  • Aktiekapital: 53.000.000 kr.
  • Investeringsår: 2023
  • Artha selskab: Artha Hornbæk Hotel P/S