Køge søbah

Artha Søbad P/S er en del af udviklingen af et nyt eksklusivt badehotel med 150 værelser ved Køge Havn. Badehotellet kommer til at indeholde konferencefaciliteter, restauranter, orangeri, relax-område, spaområde, indendørs- og udendørs pool, sauna og boblebad. Badehotellet er beliggende i et klitlandskab, hvor der er direkte udsigt og adgang til badestrand og indrammet søbad. Besøgende kan lægge deres båd til kaj i Køge Marina, som ligger lige ved siden af badehotellet.

 

Søbadet bygges med hvide facader, mørkeblå markiser og grønne uderum. Arkitekturen er en nutidig fortolkning af det klassiske badehotel, og det forventes at blive DGNB certificeret. Der er gode parkeringsforhold ved badehotellet, og Køge Station ligger blot et par kilometer væk. Køge Søbad indgår i kommunens nye rekreative område ved Køge Marina. Det er ambitionen at skabe et sted, hvor man får en række oplevelser og mentale afkoblinger både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Der er fokus på socialt samvær og afslapning af højeste kvalitet. Byggeriet forventes færdigt i starten af 2024.

 

Artha Selection har erfaring med opførelse/renovering af hotel, da vi stod for renovationen af Marienlyst Badehotel i Helsingør i samarbejde med den samme udvikler.

 

Fakta

  • Samlet aktiekapital: 105.500.000 kr.
  • Investeringsår: 2021
  • Artha selskab: Artha Søbad P/S