Strandgade

Arthas Strandgade P/S yder projektfinansiering til et udviklingsprojekt på Strandgade 104, 1401 København K. Adressen Strandgade 104 er en af de mest efterspurgte adresser i København med udsigt til Københavns Havn. Ejendommen huser et gammelt fredet skindgarveri fra 1805, som skal omdannes fra erhverv til fire eksklusive lejligheder med fokus på kvalitet og detaljer. Der vil blive benyttet de bedste materialer til lejlighederne, som kommer til at ligge i den absolutte top af Københavnske lejligheder.

 

Ejendommen på Strandgade 104 er på i alt 1.197 m2, hvoraf 981 m2 skal indrettes til lejligheder. Det resterende areal indrettes til fællesareal. Der vil ligeledes være tilknyttet parkeringspladser til lejlighederne og en enkelt bådplads. Artha vil i samarbejde med projektudvikleren Falk-Rønne & Kierkegaard (”FRK”) udvikle disse lejligheder.

 

Stueetagen renoveres til fællesareal for ejendommens beboere med blandt andet fitnessrum og vinkælder. I midten af ejendommen etableres en elevator med direkte adgang til de overliggende ejerlejligheder. Elevatoren beklædes med skind med reference til den historiske anvendelse. 1., 2. og 3. sal renoveres til 3 lejligheder på 216 m2 hver. 4. og 5. sal renoveres til én lejlighed i to etager på i alt 333 m2.

 

Lejlighederne etableres med store åbne planer, der bevarer bygningens oprindelige indtryk. I hver gavl åbnes de eksisterende vareluger, så der gives udsyn til henholdsvis Christians Havns Kanal til den ene side og havnebassinet og det nye skuespilhus til den anden side. På varme sommerdage kan lugerne benyttes som franske altaner.

 

Fakta

  • Aktiekapital: 33.000.000 kr.
  • Investeringsår: 2022
  • Artha selskab: Artha Strandgade P/S