Artha Vallø Strand A/S har investeret i fire flotte boligudlejningsejendomme i Strøby Egede, som ligger lidt syd for Køge. Ejendommene indeholder i alt 49 lejligheder og 21 rækkehuse fordelt på 7.744 m2, som blev overtaget fuldt udlejet. Artha vurderer, at investeringen i ejendommene skal ses som et godt alternativ til en højt forrentet obligation, hvor risikoen primært ligger i, om ejendommene kan udlejes kontinuerligt.

Den første ejendom er en flot og nybygget ejendom bestående af 16 lejligheder af høj kvalitet. Lejlighederne ligger direkte ned til vandet. Den anden ejendom består af 21 rækkehuse i 2. række til vandet, som blev opført i 2019. Den tredje ejendom består af 14 lejligheder, som ligeledes er beliggende med direkte udsigt over havet. Lejlighederne blev opført i 2001, men størstedelen er blevet totalrenoveret og genudlejet på senere tidspunkter. Den fjerde og sidste ejendom indebærer 19 luksuriøse lejligheder, som ligeledes er beliggende direkte ud til havet. Hver lejlighed har tilknyttet enten en tagterrasse eller lille have.

Vallø Strand er beriget med sin nærhed til naturskønne omgivelser, hvor udsigten over vandet og engområde er helt overvældende. I baghaven finder man Tryggevælde Å, hvor man kan føle historiens vingesus og gå på opdagelse i et meget artsrigt og varieret plante- og fugleliv. Blot få hundrede meter udenfor døren finder man Solgårdsparken, som er et dejligt grønt område, der vedligeholdes af frivillige og er samlingspunkt for flere musik- og fællesarrangementer i løbet af året.

Fakta

dji_export_1650444087726
dji_export_1650444086000

TILBAGE TIL CASES